Termeni si conditii

Pentru ca am facut toate demersurile astfel incat toata informatia de pe acest site sa fie exacta, pagina web catalinaserban.ro nu este responsabila pentru eventuale erori, omisiuni sau alte rezultate obtinute prin folosirea acestor informatii. Toate informatiile de pe acest site sunt furnizate “ca atare”,  cu nicio garantie pentru completitudine, acuratete si actualitate. De asemenea, nu oferim garantie pentru rezultate obtinute de pe urma utilizarii acestor informatii, fara a ne limita la garantii de performanta, vandalitate si adecvare pentru un anumit scop.
Indiferent de moment, site-ul catalinaserban.ro, impreuna cu echipa de angajati nu vor fi raspunzatori pentru deciziile sau actiunile luate pe baza informatiilor din site sau pentru orice daune indirecte, speciale sau similare, chiar daca utilizatorii au fost alertati in privinta unor astfel de posibile prejudicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>