Despre mine

Fiecare client are povestea sa, iar orice proiect este unic, motiv pentru care implicarea mea nu cunoaște limite. Scopul meu este de a îi înțelege pe cei cu care lucrez, de a le asculta nevoile și de a crea ceva peste măsura imaginației lor și care deopotrivă li se potrivește perfect. Sunt norocoasă pentru că am întâlnit oameni deschiși la minte care îmi apreciază ideile și sunt recunoscătoare pentru legătura care se creează cu fiecare dintre aceștia.

 

Inovația și creativitatea ne definesc pe noi, designerii și arhitecții. Misiunea noastră este de a educa oamenii, de a le arăta toate posibilitățile pe care materialele și tehnologia le oferă și de a ne pune amprenta pe fiecare proiect în speranța că vom face diferența și că vom rămâne în mintea celor din jur. Acesta este lucrul pe care îl fac și mă bucură nespus să văd că oamenii sunt fericiți, impresionați și îndrăgostiți de proiectul meu.

 

Natura mă inspiră prin frumusețea și resursele ei inepuizabile. Are o simplitate ordonată, un limbaj pe care trebuie să îl descifrăm și protejăm. Pentru mine “less is more” și “sustainability” reprezintă conceptele cheie după care mă ghidez și care se regăsesc în lucrările mele.

 

Am studiat management și economie internațională, drept și design interior. Am absolvit Istituto Marangoni, Londra și am petrecut șase ani de zile în două orașe în care arta vibrează, Milano și Londra. Această călătorie extraordinară mi-a oferit șansa de a înțelege un alt mod de a privi lucrurile, de a vizita locuri minunate, de a întâlni culturi și oameni interesanți – a fost o experiență bogată datorită căreia sunt persoana de azi.

catalina-serban-designer-interior

Comments are closed.