French Corner

Așa începe povestea unui cuplu abia căsătorit care iubește un design simplu, dar inteligent. Stilul lor mi-a ghidat imaginația spre natural, fin, ecologic, totul inundat de un volum generos de lumină. Afinitatea lor pentru detalii și personalitatea romantică a acestora trăiește în fiecare colț al casei. Un motiv confident, dar care ascunde în inima lor bucuria de a trăi și de a împărtăși clipe unice cu persoane dragi.

 

Cei doi au dorit un spațiu funcțional și generos, tehnologie modernă, materiale primitoare. Am transformat două dintre vechile dormitoare într-un birou confortabil și un dressing realizat la comandă; am deschis mai mult spațiul ce face legătura dintre living și dining și a fost necesar să închid bucătăria. Proiectul a tratat o locuință închiriată, iar investițiile au fost limitate de acest aspect, așa că am fost nevoită să mă adaptez și să fac compromisuri. Din fericire am reușit să readuc la viață ceea ce nu s-a putut înlocui și totul a căpătat, cu fiecare clipă, energia tinerilor îndrăgostiți.

 

Am combinat stilurile Provence și nordic, am folosit texturi naturale, tonuri de alb, gri, alături de galben și albastru. Spațiul reprezintă o călătorie de-a lungul mării, către motive și culori îndrăznețe și se oprește într-o căsuță veche garnisită cu obiecte dragi și arome istorice.