Design interior case

Bachelor's Nest

Design interior case

Imperial Mansion

Design interior apartamente

Flowers and Sand

Design interior apartamente

French Corner

Design interior expozitie

Designer's World

Design interior magazin

Experiment

Design interior magazin

Her Body and Mind

Design interior magazin

Winter Dream

Design-ul interior reprezintă o ramură artistică foarte personală, subiectivă, având menirea de a ne suprinde prin combinații neașteptate de idei sau stiluri. Sunt puțini cei care reușesc cu adevărat să fie vizionari, deși mulți încearcă să se integreze în rândul celor care stabilesc nivelul.

Pentru a înțelege design-ul interior și a ajunge la un rafinament desăvârșit, un bun profesionist are nevoie de talent, perseverență, o dorință enormă de autodepășire și de nenumărate ore de studiu, cercetare, exercițiu. Doar cei care sunt inovatori, atenți la detalii și la ce le poate oferi natura, vor avea capacitatea de a aduce la viață creații interesante. Ceea ce mă determină să merg mai departe pe drumul ales o reprezintă curiozitatea mea legată de cum sunt construite obiectele din jurul meu, nevoia de a fi implicată într-un proces de creație zilnic, dorința de explorare. Mă aflu aici pentru a rezolva probleme, pentru a aduce oameni împreună și a le ușura viața celor din jurul meu. Încerc cu fiecare proiect sau discuție să educ frumosul și să simt bucuria celor cu care interacționez.

Un design interior bun se bazează pe un spațiu bine proporționat, suficientă lumină pentru a ne simți confortabil în interior, o ordine în care ne așezăm lucrurile și ne dasfășurăm viața cotidiană, însă cel mai important aspect este funcționalitatea, fără de care frumusețea spațiului își pierde din valoare. Orice proiect pornește de la client și spațiul oferit. Designerul trebuie să înțeleagă ce își dorește clientul și să îl cunoască pentru că doar astfel va reuși să creeze un concept care să i se potrivească personalității sale. Urmează alegerea stilului, a culorilor, materialelor și texturilor, a corpurilor de iluminat și realizarea obiectelor ce au fost special create pentru spațiul respectiv.

Mă consider îndatorată să fiu sinceră cu oamenii cu care lucrez și să nu îmi pierd speranța că aceștia vor reuși să înțeleagă importanța design-ului interior și să îmi aprecieze ajutorul. Vă doresc tuturor să rămâneți curioși și să vă bucurați de viață!